Zahar de Cocos Ecologic/bio, Niavis, 250 g
Avand o aroma apropiata de cea a caramelului, este ideal de folosit la creme, deserturi sau la cafea.
frunza
Zaharul de cocos este un tip de zahar care se obtine din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai naturale alternative ale zaharului rafinat. Are un indice glicemic scazut si un continut bogat de potasiu, magneziu, zinc si fier.
Gramaj: 250g.
Recomandari de utilizare: se poate adauga in cafea, cacao calda, in retete de prajituri, cookies, budinci, spume, deserturi si orice alt produs in care vrem sa evidentiem aroma de caramel.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Produs ecologic/BIO, vegan, nemodificat genetic, fara gluten.
Informatii alergeni: contine fructoza.
Tara de origine: Indonezia.
Lasă un review