Venus Zen Forte 30cps Herbagetica

TVA 9 %
Cod produs:
NM11034

Aproximativ o treime dintre femeile adulte suferă de un libido scăzut ce intervine în calitatea vieții lor

Preț: 41,06 lei (inclusiv TVA) Preț vechi: 44,64 lei Economisești 3,57 lei

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

Aproximativ o treime dintre femeile adulte suferă de un libido scăzut ce intervine în calitatea vieții lor. VENUS, noul produs creat special pentru femei, contribuie la creșterea libidoului pe perioadă îndelungată și constantă prin refacerea echilibrului psiho-emoțional și hormonal. Extractele din plante cu efect calmant și analgezic, contribuie mai întâi la înlăturarea cauzelor care duc la scăderea libidoului, ca mai apoi extractele din plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizant să susțină creșterea acestuia în mod natural.

Extract Rhodiola Rosea standardizat cu 3.0% rosavine și 1.0 % salidrosite
Este eficient în îmbunătățirea stării afective și reducerea depresiei, conține compuși chimici care au efect: adapogen, antistres, antioxidant, antidepresiv și anti-oboseală. Un excelent tonic natural, Rhodiola sporește activitatea bioelectrică a creierului, îmbunătățește memoria și sporește energia creierului. De asemenea, accelerează recuperarea după muncă grea, reglează ciclul menstrual și stabilizează funcțiile endocrine. Fiind un adaptogen, stimulează capacitatea de adaptare a organismului la stresul metabolic și cel psihic, îmbunătățește funcțiile sistemului nervos, crește performanțele întregului organism și capacitatea de reacție a acestuia. Așadar, eliminând stresul și anxietatea (cauzele cele mai frecvente ale libidoului scăzut), Rhodiola Rosea susține acțiunea celorlalte plante de a îmbunătăți viața sexuală a femeilor.

EXRACTUL DE DAMIANĂ 10:1
Folosită ca afrodisiac încă de pe vremea străvechii civilizații Maya. Este recomandat în cazurile de hipoactivitate sexuală. Bogată în tanini, alcaloizi, flavonoide și uleiuri volatile, Damiana are proprietăți afrodisiace, antidepresive, similare cu cele ale secreției de testosteron. Damiana stimulează circulația sangvină la nivel genital și crește sensibilitatea zonei respective. Totodată, are efect de calmant nervos, așa că ajută partenerii să scape de stres și să se relaxeze și crește dorința de intimitate.

EXTRACTUL DE MACA 4:1
Datorită conținutului ridicat de nutrienți, are efecte revitalizante asupra organismului. Totodată, Maca susține sănătatea organanelor genitale, menținând astfel un nivel al libidoului ridicat, prin efectele sale afrodisiace. Pe lângă aceste efecte asupra organismului, Maca este și un adaptogen, ajutând organismul să facă față stresului și a oboselii, fapt care va mări apetitul sexual, adesea afectat din cauza stresului. Menținerea nivelurilor pozitive de energie este legată de nivelul scăzut de anxietate și depresie. Energia oferită de Maca organismului nu este similară cu cea oferită de cafea sau ciocolată, nivelul cortizolului nefiind ridicat.


Adjuvant în :

afrodisiac
crește apetitul sexual feminin
reglator hormonal
crește rezistența organismului la stres și oboseală
îmbunătățește funcțiile sistemului nervos


Contribuie la:

stabilirea echilibrului psiho-emoțional
stabilirea echilibrului hormonal
hipoactivitate sexuală
menținerea sănătății organelor sexuale
oboseală
depresie, stres, anxietate
menținerea libidoului ridicat


EXTRACTUL DE GINSENG CHINEZESC standardizat cu 12% ginsenozide
Este folosit pentru capacitatea sa adaptogenică și tonică, mărește eficiența fizică și mentală, precum și capacitatea de adaptare a organismului în condiții de stres și de suprasolicitare. Ginsengul este folosit pentru capacitatea sa adaptogenică și tonică, acționând în mod direct asupra organelor sexuale și a sistemului nervos central, oferind creșterea dorinței sexuale și satisfacție.Extract de rădăcină de Ghimbir standardizat cu 5% gingerol
Are efect afrodisiac, stimulează circulația sanguină și dirijează fluxul de sânge către organele genitale, astfel contribuind la creșterea libidoului. Nu este numai potențator al dorințelor sexuale, ci și revitalizator al întregului organism, ghimbirul contribuie, de asemenea, la starea de bine a întregului ajutând la creșterea rezistenței organismului la stres și oboseală. Antioxidantul puternic din compoziția ghimbirului distruge anti-endorfinele (substanțele organismului care induc starea de tensiune, anxietate, stres și apatie) și redau starea de bine la nivel psihologic. Datorită substanței active, gingerol, ghimbirul este un potențator al tuturor ingredientelor prezente în produsul VENUS.


Administrare: 1-2 capsule pe zi

Detalii produs
NM11034
Review-uri
Fără comentarii

Lasă un review

  • Calitate:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Produse asemănătoare

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare