Turmeric 3x - 60cps Dvr Pharm

TVA 9 %
Cod produs:
NM475

Contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv, a ficatului și a vezicii biliare

Preț: 111,59 lei (inclusiv TVA)

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

frunza

Turmeric 3X conține 3 forme de preparare a turmericului: două tipuri de extracte super-concentrate și pulbere din rădăcină de Curcuma longa (Turmeric) de cea mai bună calitate, din agricultură certificată ecologic. Acest trio, obținut din rădăcina turmericului are zeci de efecte vindecătoare, demonstrate prin studii științifice.

Extractul super-concentrat, care conține 95% curcumină – principala substanță activă a turmericului, asigură intensitatea extraordinară a efectului terapeutic al acestui produs natural. Extractul integral, care este de 10 ori mai puternic decât simpla plantă, păstrează, în același timp, o mare parte din complexitatea sa terapeutică. Pulberea de turmeric conține toate principiile active care se află în mod natural în rizomul acestei plante și asigură întreaga gamă de efecte vindecătoare a acestei plante medicinale. 


Ingrediente:

Compoziție: Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract cu 95% curcumină: 200mg; Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract 10:1: 100mg/ capsulă; capsulă tare de gelatină; Șofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 70mg; Piper-negru (Piper nigrum), pulbere: 30mg.


Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 2 ori/zi.


Acțiuni: contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv, a ficatului și a vezicii biliare contribuie la menținerea funcțiilor și structurii normale a articulațiilor susține buna funcționare a sistemului imunitar și procesele normale de diviziune celulară.


Are rol benefic în: eczeme alergice, bronșită cronică și astmatiformă, astm cancer de colon, de rect, cancer de piele, cancer hormono-dependent (la sân, ovarian sau de prostată).

Boli ale sistemului digestiv: dispepsie și indigestie, gastrită, ulcer, colită, sindromul colonului iriabil, rectocolită ulcero-hemoragică (boala Crohn) reumatism, artrită reumatoidă, artroză, spondiloză și spondilită.

Afecțiuni ale sistemului nervos: scleroză multiplă, maladia Parkinson, demența vasculară hepatită virală sau alcoolică menținerea frumuseții pielii, prevenirea ridurilor de expresie, recăpătarea elasticității pielii după naștere.


Precauții: Se va administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează.


Contraindicații: Nu se cunosc.


Prezentare: Flacon cu 60 de capsule

Detalii produs
NM475

Fișă produs

Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
Antioxidanți naturali
Digestie & Metabolism
Imunitate
Prostată
Reumatologic
Sistem osteoarticular & Muscular
Review-uri
Fără comentarii

Lasă un review

  • Calitate:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Produse asemănătoare

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare