Termeni și condiții de utilizare a website-ului (T&C)

Magazinul online www.NaturMIX.ro este deținut și operat de către firma Gonzalex Vending Machines S.R.L., cu sediul în strada Valea Călugărească, nr. 13, sector 6, București, România, având Cod Poştal: 061727, înmatriculată la Registrul Comerţului sub J40/10285/2017, Cod identificare fiscală: 37830704, tel. 0738 574 830

Accesarea și navigarea în site este supusă reglementărilor legale în vigoare, aplicabile și T&C de utilizare prezenți, inclusiv oricăror politici sau condiții menționate în prezentul document, sau disponibile pe site-ul www.NaturMIX.ro.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica oricând site-ul și termenii de utilizare a acestuia, fără notificări prealabile, schimbările majore fiind comunicate în mod corespunzător către utilizatori.
Folosirea website-ului, continuarea navigării în site și crearea unui cont de utilizator necesită acceptarea și respectarea de către dumneavoastră a acestor T&C și a Politicii de Confidenţialitate (inclusiv acordul pentru folosirea cookie-urilor cu privire la care sunteți informat atunci când accesați pentru prima data site-ul).
Prin folosirea în orice fel a acestui website, declaraţi că aveţi 18 ani împliniți şi că acceptați în mod expres acești T&C. În caz contrar, vă rugăm să nu continuați folosirea website-ul www.NaturMIX.ro.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții. Produsele prezentate și comercializate în cadrul magazinului online sunt noi, sigilate în ambalajul original al producatorului. Livrarea produselor se face însoțind documentele legale în vigoare (factura fiscală și orice alte documente legale necesare livrării), dacă clientul a comunicat că dorește expedierea fizică a acestora, în caz contrar factura fiscală va fi disponibilă în secțiunea de cont client din site, sau comunicată prin email către client, în baza datelor de contact furnizate.
Documentul fiscal de plată este chitanța ramburs de la curier, chitanță care este emisă pe numele dvs. și pe care se specifică plata pentru firma noastră, Gonzalex Vending Machines SRL. Nu se emite bon fiscal, conform Codului Fiscal, bonul fiscal se emite doar pentru plata cash direct între părți, nu și în cazul trimiterilor prin corespondență când o terță parte este implicată, respectiv firma de curierat care încasează banii.

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor Termenilor de utilizare și în limita stocului de produse disponibil. Ne rezervăm dreptul printr-o notificare în prealabil de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă, nu există stoc la furnizor pentru acesta sau produsul a fost retras de la comercializare. Prețurile afișate în site sunt prețuri finale în RON, ce conțin TVA. Prețurile afișate nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres altceva. În cazul în care, dintr-o eroare umană sau tehnică, prețurile afișate sunt incorecte, se consideră ca preț final prețul pentru care clientul și-a dat acordul.

www.NaturMIX.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca Clientul să poată pretinde daune pentru următoarele situații:

  • neprocesarea tranzactiei online; neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului sau a tranzacției;
  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
  • activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.NaturMIX.ro / partenerilor;
  • cel puțin 2 (două) livrări consecutiv eșuate sau refuzate;
  • alte motive obiective, de exemplu: fără a se limita la situația în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Având în vedere că unele produse comercializate de www.NaturMIX.ro sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, deoarece sunt produse perisabile și nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, în cazul în care Clientul comandă produse alimentare, acesta nu mai este îndreptățit să returneze produsele decât în cazul în care, după desigilarea coletului, constată că i-au fost livrate alte produse decât cele comandate și regăsite în istoricul comenzilor în secțiunea Cont client sau e factură.

Exceptând cazurile de mai jos, clientul va fi cel care va suporta costurile de retur ale unei comenzi/ produs:

  • coletul livrat prezintă deteriorări severe ce afectează interiorul coletului;
  • Produsele nu sunt conforme cu factura, au fost livrate/facturate greșit;
  • Produsele prezintă defecte de fabricație;
  • Produsele nu corespund descrierii regăsite în site.

Întregul conținut al site-ului www.NaturMIX.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date, sunt proprietatea Gonzalex Vending Machines SRL și sunt protejate de legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Folosirea fără drept a oricăror materiale din site se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.NaturMIX.ro numai in limitele menționate în prezentul document.

Imaginile produselor afișate pe site sunt cu titlu de prezentare și pot diferi față de ambalajele reale ale produselor, întrucât un producător își poate schimba ambalajul fără o comunicare în prealabil. Clientul se va asigura că descrierea produsului întrunește specificațiile de care are nevoie înainte de a comanda produsul respectiv. www.NaturMIX.ro nu poate fi tras la răspundere pentru faptul că unele poze pot să difere față de ambalajul actual al unor produse.

Datele personale ale clientului sunt folosite exclusiv pentru procesarea și expedierea comenzilor și comunicarea ofertelor prin primirea acceptului clientului. www.NaturMIX.ro garantează confidențialitatea datelor clienților (Vezi Politica de Confidențialitate). Mesajele trimise vor respecta legislația aplicabilă în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația aplicabilă. Clientul poate opta oricând din contul său, sau din subsolul e-mailului primit să se dezaboneze de la primirea acestor notificări. În cel mult 48 de ore, vom elimina adresa dumneavoastră de e-mail din lista de e-mail marketing a www.NaturMIX.ro

Prin înregistrarea ca utilizator www.NaturMIX.ro (oferindu-ne adresa dvs. de e-mail pentru deschiderea contului de utilizator), puteți să ne indicați ce produse și servicii vă interesează și dacă doriți să primiți notificări prin e-mail despre vânzări și evenimente speciale, promoții și materiale informaționale. Preferințele dvs. pot fi oricând schimbate din secțiunea “Contul meu” atunci când vă autentificați în site.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza prețurile de produs pe website atunci când este necesar. Gonzalex Vending Machines S.R.L. colaborează cu terțe părți pentru servicii de curierat și procesare plăți. Responsabilitatea pentru îndeplinirea acestor servicii revine în totalitate firmelor prestatoare de servicii. Utilizatorul se obligă ca prin acceptarea T&C să ia la cunoștință drepturile și responsabilitățile acestor furnizori în rapot cu procesarea comenzii plasate pe www.NaturMIX.ro.

Plata comenzii
Produsele comandate pot fi achitate integral, anterior livrării, prin plata cu card sau prin transfer bancar cu comunicarea efectuării plății către noi, sau ramburs către curier în momentul livrării coletului. Ne rezervăm dreptul, prin comunicarea în prealabil în pagina de produs sau checkout, ca pentru anumite produse și/sau în anumite situații (produse speciale, cantități mari de produse, comenzi cu valoare mare, conturi neconfirmate sau suspecte etc.), să solicităm plata produselor în avans. În cazul plății prin transfer bancar, livrarea produselor va fi efectuată numai după încasarea sumei aferente în contul bancar comunicat.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru orașele aflate în aria de acoperire a serviciului de curierat. Kilometrii în afara ariei de acoperire a serviciului de curierat se taxează suplimentar. În situații de forță majoră (incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești), ne rezervăm dreptul de a întârzia sau anula livrările. În cazul produselor ce beneficiază de garanție, acordarea acesteia se face conform Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, actualizată.

La solicitarea garantiei este necesară prezentarea produsului defect, împreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. Lipsa oricărui document sau accesoriu poate determina returnarea în aceeași formă a coletului către solicitant/expeditor, fără soluționarea solicitării de a beneficia de serviciul de garanție.

Dreptul de renunțare / Retur
Cu excepția cazurilor prevăzute de lege (produse perisabile, produse personalizate conform cerințelor clientului, produse care prezintă urme de uzură sau consum, produse desigilate, produse deteriorate care prezintă modificări față de starea inițială, ciobiri, lovituri, zgârieturi, produse fără ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat), în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, actualizată, clientul are dreptul să comunice în scris comerciantului că dorește returnarea produsului, fără invocarea unui motiv, în termen de maxim 14 zile. Se consideră prima zi din cele 14, ziua în care curierul a predat coletul către client. Transmiterea comunicării în scris pe adresa de email a site-ului în termenul de 14 zile de la livrare este suficientă pentru demararea procedurii de retur în timp util. Transmiterea coletului de retur în forma completă către curier îi revine clientului. În cazul în care comanda este livrată către client în mai multe tranșe, se consideră data livrării data la care clientul a intrat în posesia ultimului colet.

Pentru exercitarea dreptul de retur, clientul trebuie să includă în colet formularul de retur completat corect cu datele solicitate. (spre politica de retur) Produsele alimentare, produsele cosmetice, orice tip de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid, produsele care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă ori au suferit modificări ale formei inițiale sau au fost desigilate, sunt exceptate de la dreptul de retragere, în conformitate cu prevederile art. 16, lit. d și e din OUG 34/2014, actualizată. Cererea de retur va fi analizată și soluționată conform prevederilor legale aplicabile în funcție de tipul produselor ce fac obiectul returului.

Dacă cererea de retur este confirmată, suma aferentă produselor ce fac obiectul cererii de retur va fi rambursată, cu excepția costurilor de livrare, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care am intrat în posesia produsului returnat și a documentelor aferente, folosind ca modalitate de plată, plata în cont bancar, cu excepția cazului în care clientul își exprimă opțiunea expresă pentru o modalitate diferită de rambursare. Schimbarea modalității de rambursare poate implica costuri suplimentare ce vor trebui suportate de către client conform alegerii și acordului său. Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul returului vor fi suportate integral de către client. Pentru detalii complete privind returul, va rugăm sa accesați pagina Politică Retur.

Comentariile clienților / Review-uri
Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site sau alte conturi oficiale ale firmei, comentarii cu conținut ilegal, defăimător, obscen, amenințător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, comentarii irelevante către produsele comercializate, conțin viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Aceste mesaje nereprezentând comunicări oficiale din partea Gonzalex Vending Machines SRL sau a oricărui colaborator/ partener, nu ne asumăm responsabilitatea pentru efectele sau daunele cauzate de conținutul lor. Dacă observați sau vă sunt aduse la cunoștință astfel de mesaje ce pot provoca efecte neplăcute, vă rugăm să ne comunicați pentru a putea demara procedura de analiză și eliminare a mesajelor neconforme.

Gonzalex Vending Machines SRL își rezervă dreptul de a prelua, folosi, traduce, distribui și promova mesajele primite de la clienții noștri, atât în cadrul site-ului, cât și pe orice alte canale de promovare, rețele sociale, medii offline etc.

Soluționarea litigiilor Facem tot posibilul ca neînțelegerile privind orice tip de dispută să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instanțelor judecătorești competente. Acești Termeni și condiții de utilizare reprezintă înțelegere dintre dvs. și noi cu privire la utilizarea site-ului. Nici o altă declarație, orală sau scrisă, care nu este inclusă în acești T&C nu este obligatorie nici pentru dvs., nici pentru noi, dacă nu a fost convenită de comun acord. Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteţi feedbackul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@naturmix.ro, sau folosind adresa poștală de mai sus.

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare