Storcator GREENIS SLOW JUICER, 9900

TVA 9 %
Cod produs:
NM11723

Sucul procesat de storcătorul GREENIS este de o calitate superioară, păstrând în totalitate proprietățile și gustul fructelor, legumelor și plantelor.

Preț: 950,00 lei (inclusiv TVA) Preț vechi: 980,00 lei Economisești 30,00 lei

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

Storcator GREENIS SLOW JUICER, 9900

Storcătorul prin presare la rece GREENIS este un storcător robust cu finisaje de lux, care se descurcă ireproșabil atunci când vine vorba de stoarcerea prin presare la rece a fructelor, legumelor, rădăcinoaselor sau frunzelor deoarece păstrează maximum de nutrienți din acestea.

Axul melcat este confecționat din PEI/ULTEM, un material extrem de rezistent, are o durată de viată îndelungată, foarte eficient și lent, zdrobește pulpa fructelor mărunt la o viteză de funcționare mică. Presarea la rece are loc la viteze reduse de 30 rpm si o energie de 150W, față de storcătoarele prin centrifugare care operează la 1000-24000 rpm și folosesc până la 1500W energie.

Sucul procesat de storcătorul GREENIS este de o calitate superioară, păstrând în totalitate proprietățile și gustul fructelor, legumelor și plantelor

Ingredientele sunt mai întâi zdrobite și mai apoi presate la rece, pentru a colecta mai mult suc în urma întregului proces de stoarcere.

Pentru că nu degajă căldură, menține nutrienții și enzimele intacte. Nu produce spumă și separare în comparație cu cel clasic cu centrifugă, care de cele mai multe ori lasă spumă și separă după câteva minute sucul de pulpă.

Viteza de funcționare mică a storcătorului reține și protejează nutrienții, astfel încât calitățile sucului se mențin mai mult timp, chiar și până la 72 de ore, datorită integrității enzimatice.

Cu ajutorul storcătorului cu melc se mai poate prepara lapte din diferite nuci, de exemplu de migdale sau caju, însă ele trebuie în prealabil înmuiate în apă.

Eficacitatea medie de stoarcere a storcătorului prin presare la rece GREENIS este de 85%, net superioară fată de orice storcător centrifugal și comparabilă cu oricare alt produs din categoria sa.


Caracteristici
:

- fără forțe centrifuge care să încălzească și să deterioreze sucul

- păstrează maximum din continutul nutritiv, vitaminele, antioxidanții, aroma și culoarea legumelor sau fructelor

- silențios

- sistem de auto-curătare ușor și rapid, se poate clăti cu apă între folosiri fără a fi nevoie de

dezasamblare

- protecție împotriva supraîncălzirii, se oprește și repornește automat când este atins pragul de temperatură

- funcție de rotire inversă pentru eliminarea blocajelor

- stoarcere în două faze - una de zdrobire și una de presare - care generează mai mult suc și lasă în urmă o pulpă uscată


Beneficii:

- economic, eficient, scade costurile cu energia și materiile prime (stoarcere în două faze - una de zdrobire și una de presare - care generează mai mult suc și lasă în urmă o pulpă uscată)

- potrivit pentru stoarcerea de fructe (mere, pere, struguri, kiwi, portocale, ananas, mango, etc.), legume (morcovi, țelină, sfeclă, cartofi, ardei, castraveți, gulii, varză, etc.), verdeață, iarbă de grâu, nuci.

- siguranță în folosire, fără lamele ascuțite și cu multiple sisteme de protecție împotriva accidentelor

- aparatul nu pornește decât dacă este asamblat corect, eliminând posibilitatea deteriorării componentelor din acest motiv

- atenția deosebită oferită materialele ultraperformate din care este confecționat (toate materialele care intră în contact cu sucul/ingredientele pentru suc sunt libere de BPA, o substanță care se găsește în majoritatea produselor din plastic și care poate dăuna sănătății) , finisajele de excepție și garanția extinsă la 8 ani pentru motor sunt dovezi clare ale calitatii juicerului GREENIS.

- poate fi folosit la prepararea de înghețată, deserturi, piure sau lapte de nuci/semințe

- modelul argintiu metalizat denotă sobrietate.

- se potrivește perfect bucătăriilor moderne cu design minimalist și decorurilor urbane.


Specificații

Nume Storcător lent

Nr. model F-9900

Voltaj 220-240V

Putere 150 W

Tip motor AC

Rotații pe minut 30 R/min

Greutate 4.9 kg

Mărime 14 x 17 x13

Zgomot 40 decibeli


Timp de folosire:
Nu mai mult de 30 de minute

Detalii produs
NM11723
Produse asemănătoare
Fierbator pentru oua Tristar, 7 Oua, Negru/Inox Fierbator pentru oua Tristar, 7 Oua, Negru/Inox
19
-7 %
Livrare gratuită
98,00 lei 90,75 lei (inclusiv TVA)
Obțineți rezultatele perfecte de fiecare dată, indiferent dacă vă plac ouăle fierte sau moi. Așezați până la 7 ouă în suportul pentru ouă și măsurați cantitatea corectă de apă cu ceașca de măsurare inclusă.
DIFUZOR AROME MINUT DIFUZOR AROME MINUT
Livrare gratuită
312,51 lei (inclusiv TVA)
Aromaterapia ne ajuta sa avem o dispozitie pozitiva, ne creeaza o atmosfera propice pentru a fi mai echilibrati, mai calmi, mai linistiti si totodata mai fericiti.

Cont

Menu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare