Soia Boabe Nemodificata Genetic 500gr SOLARIS

Brand:
TVA 9 %
Cod produs:
NM181

Proteina de soia, prelucrată corect, este singurul aliment vegetal care oferă corpului toți aminoacizii esențiali. Este o sursă bogată de antioxidanți.

Preț: 7,44 lei (inclusiv TVA)

Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 60 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

frunza

În jurul anului 2853 Î.C, legendarul împărat al Chinei, Shennong, a proclamat 5 plante ca fiind sacre: orezul, grâul, orzul, meiul și soia. Supranumită de asiatici „carnea fără oase”, soia a pătruns și în Europa abia la începutul anilor 1700, iar în Statele Unite în 1765. Însă adevăratele ei virtuți au fost descoperite, în afară Asiei, abia la începutul anilor 1900.


Gramaj:
500g.


Ce conține:

• Boabe de soia nemodificata gentic;

• Conține acizi grași Omega 3 și Omega 6;

• proteine;

• fibr;

• vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E.

Are 40% proteine, 20% grăsimi, 20% acizi, 10% apă, 5% celuloză și 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).


Cum se consumă:
Soia se pune la înmuiat peste noapte și apoi se fierbe până ce bobul devine moale. Din boabele fierte se pot prepara chifteluțe sau pateuri. Din boabele de soia se poate face și lapte de soia, prin omogenizarea în robotul de bucătărie. Este denumită și biftec vegetal, fiind un înlocuitor valid pentru carne.


Cum acționează:
Proteina de soia, prelucrată corect, este singurul aliment vegetal care oferă corpului toți aminoacizii esențiali. Este o sursă bogată de antioxidanți.


Pentru ce recomandăm:
Protejează vasele sanguine, previne ruperea arterelor și reduce incidența bolilor de inimă și întărește sistemul imunitar. Datorită fibrelor pe care le conține (care micșorează nivelul de zahăr din sânge), soia poate fi consumată și de diabetici.

Detalii produs
NM181

Fișă produs

Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
Vitamine & minerale
Produse asemănătoare
6,70 lei (inclusiv TVA)
Grâul spelta se cultivă de peste 5000 de ani, încă din Epoca Bronzului. Este foarte hrănitor, cu gust discret de nucă. Poate fi folosit în pâinici, în special pâine cu maia.
3,20 lei (inclusiv TVA)
Semintele de hrisca nu contin gluten si au o cantitate însemnata de fier, calciu, vitamine (E, B1, B2, B3, B5) si acizi grasi. Consumul acestor seminte protejeaza sistemul cardiovascular, datorita continutului ridicat...

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare