SIROP DE TUSE CU MIERE 250ML ALBEENA

Brand:
TVA 9 %
Cod produs:
NM11337

Boli și simptome respiratorii în care este implicată și tusea (răceală, gripe, viroze respiratorii, traheite, bronșite, traheo-bronșite, laringofaringite, pneumonie, tuse convulsivă, tuberculoză, BPOC (Bronhopneumopatia Obstructivă Cronică), bronșiolită, bronșită obstructivă cronică, astm bronșic, emfizem pulmonar, etc.).

Preț: 21,92 lei (inclusiv TVA) Preț vechi: 26,12 lei Economisești 4,20 lei

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 60 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

Special conceput pentru boli și simptome respiratorii în care este implicată și tusea (răceală, gripe, viroze respiratorii, traheite, bronșite, traheo-bronșite, laringofaringite, pneumonie, tuse convulsivă, tuberculoză, BPOC (Bronhopneumopatie Obstructivă Cronică), bronșiolită, bronșită obstructivă cronică, astm bronșic, emfizem pulmonar, etc.) perfect pentru îngrijirea sistemului respirator, siropul de tuse cu miere de la ALBeeNA este un produs terapeutic 100% natural antitusiv, multifuncțional, cu proprietăți polivalente: antiinflamator, expectorant, tonic respirator, antioxidant, antimicrobian (antibacterian, antifungic, antiviral, antiparazitar), imunostimulator, febrifug, pneumoprotector, emolient.

Datorită proporției foarte mari de nutrienți bioactivi funcționali conținuți (abundă în uleiuri esențiale, flavonoide, antioxidanți, peptide, acizi fenolici, minerale, fitosteroli, aminoacizi, vitamine, polifenoli, acizi organici, fibre, polizaharide, enzime, pectine, terpenoide, acizi grași, rășini, tanini și alte bioelemente), combinația de miere de albine polifloră și plante medicinale (frunze de pătlagină, rădăcină de nalbă-mare, iarbă de isop și rizomi de ghimbir), face din siropul de tuse de la ALBeeNA un produs remarcabil cu multiple efecte benefice pentru gât și căile respiratorii.
CE PROPRIETĂȚI AU PRINCIPALELE INGREDIENTE ALE SIROPULUI DE TUSE CU MIERE, ȘI CUM ACȚIONEAZĂ:
 • Mierea de albine polifloră,
  - stimulează sănătatea și confortul căilor respiratorii;
  - ajută la întărirea sistemului imunitar și crește rezistența organismului împotriva infecțiilor;
  - are proprietăți antimicrobiene (este antibacteriană, antivirală, antifungică) și ajută la combaterea infecțiilor sistemului respirator;
  - decongestionează tractul respirator și susține respirația;

  - acționează ca un balsam pentru căile respiratorii, contribuind la combaterea inflamației locale de la nivelul gâtului;
  - calmează tusea persistentă, previne și vindecă iritațiile de la nivelul tractului respirator și reduce efectele negative asociate tusei;

  - poate ajuta la reducerea severității infecției cu COVID-19, fie direct, datorită efectului antiviral al mierii împotriva SARS-CoV-2, fie indirect, prin stimularea și potențarea răspunsurilor sistemului imunitar. Proprietățile medicinale directe și indirecte ale mierii împotriva COVID-19 sunt asociate în principal cu conținutul său de compuși fenolici antioxidanți extrem de puternici.
  Referințe:
  Goldman, 2014; Cianciosi et al., 2018; Samarghandian et al., 2017; Ahmed et al., 2018; Pasupuleti et al., 2017; Khan et al., 2018; Ajibola et al., 2015; Eteraf-Oskouei, Najafi, 2013; Al-Hatamleh et al., 2020.

 • Ghimbirul (extract hidrogliceric din rizomi),
  - are proprietăți antiinflamatoare și analgezice (calmează durerile de gât);
  - relaxează mușchii netezi ai căilor respiratorii și reduce bronhospasmul;
  - grăbește procesul de vindecare, fiind un remediu eficient pentru iritațiile provocate de tuse și durerile asociate;
  - ameliorează semnificativ astmul alergic prin reducerea inflamației alergice a căilor respiratorii și suprimarea răspunsurilor imune specifice;
  - este un excelent bronhodilatator;
  - eliberează sinusurile;
  - are efect antiseptic și antifebril și întărește sistemul imunitar;

  - calmează tusea și relaxează căile respiratorii;
  - stimulează procesul de eliminare a mucozităților din plămâni (are efect expectorant);

  - este benefic în toate bolile respiratorii, inclusiv în temutul sindrom de detresă respiratorie acută.
  Referințe: Mao et al., 2019; Anh et al., 2020; Khodaie, Sadeghpoor, 2015; Sharifi-Rad et al., 2017; Ghasemian et al., 2016; Townsend et al., 2013; Kieliszek et al., 2020.

 • Pătlagina (extract hidrogliceric din frunze),
  - reduce stările inflamatorii ale tractului respirator și are efect antiastmatic;
  - are efect plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale;
  - susține capacitatea de autoapărare a organismului și are proprietăți antimicrobiene;
  - are proprietăți astringente (reduce secrețiile abundente ale mucoasei sistemului respirator);

  - este expectorantă și antispastică bronșic;
  - contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator, îmbunătățirea capacității respiratorii și reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii;
  - calmează tusea și manifestă acțiune decongestivă la nivelul căilor aeriene în tulburări funcționale;

  - prin acțiunea emolientă favorizează fluidificarea secrețiilor traheo-bronșice.
  Referințe: BÎechi, Wegener, 2005; Fayera et al., 2018; Bahadori et al., 2020; Boskabady et al., 2006; Beara et al., 2012.

 • Isop (extract hidrogliceric din iarbă),
  - are calități expectorante, dezinfectante și cicatrizante asupra căilor respiratorii;
  - are efect puternic antiastmatic;
  - stimulează expectorația și reduce spasmele care apar la nivelul tractului respirator;
  - ajută la menținerea sănătății căilor respiratorii, inclusiv prin proprietățile antioxidante și antimicrobiene pe care le are;
  - este un bronhodilatator și tonic respirator care tratează eficient tusea spastică și productivă.
  Referințe: Fathiazad et al., 2011; Abdolahinia et al., 2016; Vlase et al., 2014; Zainab et al., 2019; Buso et al., 2020; Choopani et al., 2015; Mehreen et al., 2016; Ma et al., 2014.

 • Nalba-mare (extract hidrogliceric din rădăcină),
  - este foarte eficientă și în alinarea infecțiilor gâtului;
  - are un efect calmant și plăcut la nivelul gâtului, faringelui și corzilor vocale;
  - este emolientă, antiiritativă și protectoare a mucoasei căilor respiratorii;
  - ameliorează tusea și răgușeala, reduce inflamația mucoaselor căilor respiratorii și ușurează expectorația;
  - diminuează spasmele musculare și învelește mucoasa căilor respiratorii, ceea ce alină tusea seacă;

  - are acțiune secretolitică pulmonară (fluidizează secrețiile bronșice).
  Referințe: Al-Snafi et al., 2013; Naushin et al., 2020; Fahamiya et al., 2016; Ali Shah et al., 2011; Mohaddese, 2019.


SIROPUL DE TUSE CU MIERE (250 ML) ALBeeNA SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎN:

- Tuse acută (durează sub 3 săptămâni - provocată de infecții respiratorii superioare și inferioare sau chiar inhalarea de fum sau poluanți din mediu);
- Tuse subacută (durează 3-8 săptămâni, de regulă rămasă după o infecție respiratorie);
- Tuse cronică (durează peste 8 săptămâni de obicei provocată de diferite boli pulmonare);
- Tuse uscată (seacă) sau expectorantă (productivă);

- Boli și simptome respiratorii în care este implicată și tusea (răceală, gripe, viroze respiratorii, traheite, bronșite, traheo-bronșite, laringofaringite, pneumonie, tuse convulsivă, tuberculoză, BPOC (Bronhopneumopatia Obstructivă Cronică), bronșiolită, bronșită obstructivă cronică, astm bronșic, emfizem pulmonar, etc.).


COMPOZIȚIE SIROP DE TUSE CU MIERE (250 ML), ALBeeNAPer recipient:
Miere de albine polifloră, extracte hidroglicerice de: frunze de Pătlagină (Plantaginis lanceolatae folium), rădăcină de Nalbă-mare (Althaeae radix), iarbă de Isop (Hyssopi herba), rizom de Ghimbir (Zingiberis radix), sirop de zahăr invertit, acid lactic (acidifiant).
NOTĂ: Conține sirop de zahăr invertit, care este net superior zahărului alb neinvertit. Zahărul invertit este mai sănătos și mai inofensiv pentru organism, deoarece nu mai solicită intestinul subțire pentru a fi invertit. Zaharoza, pentru a putea fi folosită de către organism, trebuie mai întâi să treacă, la nivelul intestinului, prin procesul de invertire. Enzima numită invertază transformă zaharoza în glucoză și fructoză, două molecule mai mici care au abilitatea de a fi absorbite prin mucoasa intestinului subțire și de a intra în fluxul sanguin. Din păcate, invertirea consumă cantități substanțiale de calciu și poate provoca în timp tulburări carențiale, și epuizează invertaza din intestine, conducând în timp la intoleranțe alimentare și dereglări profunde. Zahărul din siropul de tuse cu miere ALBeeNA este direct invertit!
NU CONȚINE
: conservanți sau coloranți artificiali.
MOD DE PREZENTARE
și LIVRARE: Pachet format dintr-un recipient de sticlă, de 250 ML.

DISPONIBILITATE: Mai sunt disponibile și alte tipuri de sirop, precum:
- Siropul pentru imunitate forte, 250 ML, ALBeeNA.
RECOMANDARE DEPOZITARE: Se păstrează bine închis, la o temperatură de maxim 25 de grade Celsius, ferit de lumina directă a soarelui și de surse directe de căldură excesive. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în maxim 30 de zile.

Siropul de tuse cu miere ALBeeNA este un produs 100% natural
. Orice produs 100% natural nu poate fi standardizat din prisma proprietăților organoleptice; așadar, pot exista variații privind mirosul, aspectul sau culoarea de la un lot la altul; acest fapt nu influențează cu nimic siguranța și eficiența produsului. Pentru asigurarea biodisponibilității, eficienței și siguranței corespunzătoare, fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui proces de verificare extrem de riguros.

MOD DE ADMINISTRARE (intern, ca adjuvant):

ATENȚIE: Produsele apicole ALBeeNA sunt produse premium, foarte potente. Folosite împreună sunt sinergice și au rezultat terapeutic superior.


În cazul propolisului, păsturii și polenului ALBeeNA
, la debutul curelor prezentate în rândurile de mai jos, mai ales pentru persoanele care nu au folosit niciodată produse apicole, este recomandat să se înceapă administrarea cu doze mici care se vor crește treptat pe parcursul a minim 7 zile, pentru a permite organismului să se acomodeze cu substanțele active. Ulterior, dozele se pot administra în regim normal, așa cum sunt recomandate.

Înainte de administrarea lăptișorului de matcă în formă pură (crudă) ALBeeNA, într-o cură consistentă, cu doze terapeutice (mai mari de 1g/zi), este indicată administrarea în primă fază a produsului Morning Joy, pentru acomodarea organismului cu substanțele active. Morning Joy conține miere de rapiță crudă și lăptișor de matcă pur, 5%, și se administrează 1-2 lingurițe, de două ori pe zi, dimineața și la prânz, după masă, timp de 14-30 de zile. După această perioadă, se poate începe administrarea lăptișorului de matcă pur (crud) ALBeeNA astfel: în prima săptămână se administrează 0.5 g/zi, după masă, urmând ca apoi să se administreze normal (dimineața, sublingual, în dozele recomandate în rândurile de mai jos, în cadrul fiecărei cure în parte).
Este indicat să vă consultați înainte și cu un medic apiterapeut.


În administrare unică (numai siropul)
:

Intern, câte 2 - 4 prize zilnic, timp de minim 7 - 14 zile consecutiv, între mese, maxim 30 de zile consecutiv (cu pauză 7 zile, după care se poate relua administrarea).

Copii cu vârste între 3 și 7 ani: 10 - 15 ml sirop pe zi.
Copii cu vârste între 7 și 14 ani: 15 - 20 ml sirop pe zi.
Copii cu vârste de peste 14 ani și adulți: 20 - 30 ml sirop pe zi.
Nu depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic.
Agitați flaconul înainte de utilizare.În administrare complexă,
(combinat cu alte produse apiterapeutice), pentru efect terapeutic polivalent, pentru FORME UȘOARE de boală ACUTĂ
(de pildă, răceli, gripe, viroze respiratorii, traheo-bronșite, laringofaringite însoțite de tuse uscată (seacă) sau expectorantă (productivă)):


Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani
: Siropul de tuse cu miere ALBeeNA se administrează în combinație cu Polenic Prop, comprimate masticabile (1-3 comprimate pe zi, între mese, timp de minim 7-14 zile), Păstură cu vitamina C, comprimate masticabile, ALBeeNA (1-3 comprimate pe zi, între mese, timp de minim 7-14 zile) și Morning Joy ALBeeNA (1 linguriță pe zi, de preferință înainte de masă, timp de minim 7-14 zile).

Pentru copiii de peste 14 ani și adulți: Siropul de tuse cu miere ALBeeNA se administrează în combinație cu Polenic Prop, comprimate masticabile (2-4 comprimate pe zi, între mese, timp de minim 7-14 zile), <a href="/pastura-cu-vitamina-c-50cpr-albeena-p13757.html" style="color:

Detalii produs
NM11337
Produse asemănătoare
48,02 lei (inclusiv TVA)
Beneficii :principul activ vitamina U antiulcer - ajuta la regenerarea mucoasei lezate a stomacului, duodenului si intestinelor si poate opri sangerarileprin continutul sau bogat in fibre, este usor purgativ si reduce...
26,81 lei (inclusiv TVA)
ActiuneFormula noastra contine: COLLAGEN RESTORER*, ingredient premiat, peptida antirid eficienta ce stimuleaza sinteza a 6 elemente esentiale pentru regenerarea pielii: 3 tipuri de COLAGEN (tipul I, III,IV),...
26,81 lei (inclusiv TVA)
Actiune:Începând cu prima diminea a dupa folosirea cremei pielea este vizibil retonifiata, radianta, eficient hidratata si catifelata**Dupa 6 zile de utilizare lungimea ridurilor este redusa cu pâna la 18%*Dupa 4...

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare