MUMIE EXTR RASINA + PROPOLIS 60CPR DAMAR GENERAL

TVA 9 %
Cod produs:
NM7256

Compozitie:Rasina Mumie - in compoztia sa intra un intreg complex de substanțe organice si minerale (intre 25 si 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, axalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid...

Preț: 47,53 lei (inclusiv TVA)

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

Compozitie:
Rasina Mumie - in compoztia sa intra un intreg complex de substanțe organice si minerale (intre 25 si 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, axalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alți acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alți compusi, si de asemenea macro- si microelementele: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.
Propolis - contine: derivați flavonici (flavonoidele), acid feluric (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, polen, balsamuri, fermenți, microelemente (fier, cupru, aur, magneziu, calciu, zinc, mangan, crom, nichel, cadmiu, vanadium, wolfram, cobalt, strontium, siliciu, staniu, iridium), substanțe antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. Conține toate vitaminele cunoscute cu excepția vitaminei K.

Acțiuni: imunomodulator (stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B), detoxifiant (elimina reziduurile si toxinele din organism), tonic si energizant puternic, regenerant si intineritor, acționeaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de imbatranire prematura sau accelerata a organismului, influențeaza pozitiv funcționarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si cardiovascular, a sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestive, vasodilator si hipotensiv, antimicrobian, antibacterian, antiparazitar si antivirotic, cicatrizant, antispastic, antiseptic bucal, stimulator al refacerii țesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi, protector impotriva radiațiilor Roentgen si de alta natura

Mod de administrare: se ia intern, in funcție de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:
Pana la 70 kg 0,2 gr. de 2 ori pe zi Între 70-80 kg 0,3 gr. de 2 ori pe zi;
Între 80-90 kg 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg 0,5 gr. de 2 ori pe zi;

Durata unei cure: 25-30 de zile.
În cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta dupa o pauza de 5-10 zile.

Contraindicații: este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 3 ani, cat si celor care prezinta reacții alergice la produsele apicole.
Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

Observații: datorita faptului ca Extractul purificat de rasina Mumie cu propolis prof. dr. Marioara Godeanuе nu conține stabilizatori, conservanți, amelioratori de textura sau alți aditivi, fiind prin urmare un produs naturist 100%, de natura vascoasa, conform caracteristicilor sale fizico-chimice, este sensibil la variațiile de temperatura, caldura sau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect usor neuniform sau sa fie puțin moi.

Atenție: Acest produs este un supliment alimentar ce nu inlocuieste un regim alimentar variat si nu se substituie tratamentului medicamentos prescris de medic.A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Detalii produs
NM7256
Produse asemănătoare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare