Miere de Manuka (MGO 400+), Manuka Health, 250 g
Miere De Manuka (MGO 400+) 250g de la MANUKA HEALTH
frunza
Ce este mierea de Manuka? Culeasă din nectarul florilor de manuka din Noua Zeelandă, Mierea de Manuka MGO™ este 100% naturală și are proprietăți unice datorate compusului natural, Metilglioxal (MGO™).
Mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite, fapt confirmat de cercetările stufoase care au demonstrat că activitatea antibacteriană ce o posedă mierea de Manuka nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka, este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol.
Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.
Gramaj: 250g.
Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka
• Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)
• Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
• Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.
• Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
Beneficii
Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.
Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, tenie; distruge până și bacteria Heliobacter pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; etc.
Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes
Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat
Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 400+, adică minim 400mg/kg. Mierea MGO™ 400+ are un nivel superior cu activitate foarte ridicată. Acest tip de miere se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care au o rezistență sporită la tratamente.
Mod de administrare:
Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă
Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr
Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.
Mod de păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Tara de origine: Noua Zeelandă