Magnezen Calm 30cps HERBAGETICA

TVA 9 %
Cod produs:
NM945

MagneZen este un produs dedicat pentru a-ți asigura „zen”-ul zilnic și un tonus mental ridicat, prin a reduce efectele stresului.

Preț: 23,76 lei (inclusiv TVA) Preț vechi: 27,95 lei Economisești 4,19 lei
Promoție valabilă până la 30.10.2021 în limita stocului disponibil. Vezi toate promoțiile
Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

frunza

Are o formulă concentrată cu Magneziu natural marin, complexul de B-uri și 3 plante adaptogene. MagneZen este perfect asimilabil în organism datorită ingredientelor din surse superioare naturale.


Beneficii:

• Crește capacitatea de adaptare a organismului la stres;

• Protejează sistemul nervos în caz de oboseală, anxietate și dureri de cap;

• Stimulează capacitățile psihice și mentale în caz de slăbiciune, epuizare, oboseală, dificultăți de concentrare;

• Susține capacitățile mentale ale persoanelor în vârstă;

• Protejează celulele nervoase de stresul oxidativ;

• Susține funcționarea normală a sistemului nervos, muscular și imunitar;

• Are proprietăți adaptogene.


MagneZen
conține o doză ridicată de Magneziu natural marin, 300 mg/capsulă. Acest tip de Magneziu se asimilează integral în organism, are o absorbție ridicată cu efect rapid de reducere a efectelor stresului, calmând sistemul nervos. Magneziu natural marin se asociază perfect cu complexul de vitamine B. Regăsim în MagneZen, 8 B-uri naturale care ajută organismul să metabolizeze alimentele, mențin sănătatea sistemului nervos central și refacerea organismului. Pentru a asigura „zen”-ul din MagneZen, vitaminele B dedicate sunt B1, B2, B3, B5 și B6. Acestea reduc stările de oboseală, cresc rezistența organismului la stres și echilibrează stările de bine emoțional.

Formula „zen” din MagneZen este îmbogățită cu 3 extracte din plante adaptogene care asigură adaptarea organismului la stres. Acestea sunt Rhodiola, Ashwagandha și Schizandra.


Adjuvant în:

• Stres fizic sau psihic;

• Anxietate;

• Oboseală;

• Migrene, dureri de cap;

• Memorie și concentrare;

• Protecția sistemului nervos.


Rhodiola,
extract standardizat cu 3% Rozavine și 1% Salidrozide, este o plantă intens utilizată pentru combaterea efectelor stresului și pentru efectul adaptogen – adaptarea organismului la stres. Acțiunea sa se concentrează asupra secrețiilor de cortizol, substanță responsabilă  pentru starea de stres din organism. Rhodiola reduce eficient efectele stărilor de stres și reface și echilibrul hormonal. În plus, acționează și ca tonic pentru sistemul nervos, redă vitalitate organismului și crește rezistența sa în perioadele de suprasolicitare fizică sau psihică.

Ashwagandha, extract premium cu 7% Withanolide și 1% Alcalozi, este o altă plantă adaptogenă iubită de medicina Ayurveda și folosită cu dedicare pentru efectele sale antistres. Avantajul folosirii Ashwagandha în combaterea stresului este dat de capacitatea sa de a calma sistemul nervos, fără a crea somnolență. Ashwagandha reduce și stările de anxietate și depresie, frecvent asociate cu un nivel ridicat de stres.

Schizandra, extract concentrat 4:1, completează efectul adaptogen extractelor din MagneZen prin a crește în mod natural capacitatea organismului de a face față stresului. În cazurile de oboseală și suprasolicitare mentală, Schizandra intervine eficient asupra sistemului nervos prin a crește capacitatea de memorare și concentrare, atenția și calitatea somnului. Schizandra mediază foarte bine răspunsul organismului la stres, reușind inducă o stare de calm și să crească nivelul de energie al întregului organism.


Produs Notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 6199 2011.


Compoziție per 1 capsulă:
Magneziu natural marin standardizat cu 55% Magneziu: 300 mg; Extract de Rhodiola rosea standardizat cu 3% Rozavine și 1% Salidrozide: 50 mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale și aminoacizi: 40 mg; extract 8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera) standardizat cu 7 % Withanolide și 1% Alcaloizi: 30 mg; extract 4:1 de Schizandra (Schisandra chinensis) : 30 mg; extract 7:1 de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) standardizat cu 3.5% Vitexin : 25 mg.


Mod de administrare:
câte 1-2 capsule  pe zi.


Precautii si contraindicatii:
Nu se cunosc. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 


A se consuma de preferinta inainte de:
vezi pe ambalaj.


Conditii de pastrare:
A se pastra bine inchis ferit de lumina, de umiditate si caldura.


Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomadata pentru consumul zilnic.


Fabricat in Romania.

Detalii produs
NM945

Fișă produs

Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
Depresie, anxietate
Imunitate
Sistem nervos
Produse asemănătoare
28,20 lei (inclusiv TVA)
Virtutile culinare si terapeutice ale ghimbirului sunt cunoscute de mult timp. Uleiul esential obtinut prin distilarea rizomilor este utilizat in aromaterapie datorita actiunii aperitive si revigorante, in parfumerie...

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare