LIVRAREA BUNURILOR

Ne obligăm să livrăm comanda plasată pe site-ul www.NaturMIX.ro în sistem de curierat door-to-door către tine. Ambalarea corespunzătoare a bunurilor și transmiterea documentelor însoțitoare comenzii ne revine în totalitate nouă. Te informăm că livrarea produselor noastre se face doar pe teritoriul României, în parteneriat cu firmele de curierat disponibile în pagina de checkout.

Proprietatea asupra bunurilor comandate va fi transferată la livrare asupra cumpărătorului, după efectuarea plății la locația indicată în Comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul vânzătorului).

Produsele prezentate și comercializate în cadrul magazinului online sunt noi, sigilate în ambalajul original al producătorului. Livrarea produselor se face însoțind documentele legale în vigoare (factura fiscală și orice alte documente legale necesare livrării).

Documentul fiscal de plată este chitanța ramburs de la curier, chitanță care este emisă pe numele tău și pe care se specifică plata pentru firma Gonzalex Vending Machines SRL. Nu se emite bon fiscal, conform Codului Fiscal, bonul fiscal se emite doar pentru plata cash direct între părți, nu și în cazul trimiterilor prin corespondență când o terță parte este implicată, respectiv firma de curierat care încasează banii.

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor Termenilor de utilizare și în limita stocului de produse disponibil. Ne rezervăm dreptul printr-o notificare în prealabil de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă, nu există stoc la furnizor pentru acesta sau produsul a fost retras de la comercializare.

Prețurile afișate în site sunt prețuri finale în RON, ce conțin TVA. Prețurile afișate nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres altceva. În cazul în care, dintr-o eroare umană sau tehnică, prețurile afișate sunt incorecte, se consideră ca preț final prețul pentru care clientul și-a dat acordul.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru orașele aflate în aria de acoperire a serviciului de curierat. Kilometrii în afara ariei de acoperire a serviciului de curierat se taxează suplimentar.

În situații de forță majoră (incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești), ne rezervăm dreptul de a întârzia sau anula livrările.

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare