LAPTE DE MAGARITA 20CPS NUTRACEUTICAL&COSMETICS

TVA 9 %
Cod produs:
NM9537
Tabletele si capsulele din LAPTE DE MAGARITA, contin lapte praf Biologic/Organic, produs de ferme certificate din Italia
Preț: 70,34 lei (inclusiv TVA)

Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 60 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

Tabletele si capsulele din LAPTE DE MAGARITA, contin lapte praf Biologic/Organic, produs de ferme certificate din Italia. Daca nu sunteti obisnuiti sau nu va place gustul laptelui, nu va faceti griji, deoarece acesta nu se simte in produsele noastre.
Pentru copii, varianta KIDS, tablete masticabile, am adaugat aroma de portocale pentru a fi acceptat de catre ei.
Conform legislatiei, LAPTELE DE MAGARITA, in capsule si in tablete, sunt considerate Suplimente Alimentare, avizate de SNPMAPS, cu numerele 12471/27.03.2019 si 12488/6.04.2019. Sunt produse pentru: www.eurobrandstrading.ro
Utilizarea Laptelui de Magarita in scopuri medicale este atestata inca din antichitatea egipteana.
Hippocrates (460 - 370 î.Hr.), tatăl medicinei, a fost primul care a scris despre beneficiile lui medicale.
În epoca romană, Laptele de Magarita a fost recunoscut ca remediu, în lucrarea sa enciclopedică, Naturalis Historia, de catre Plinius cel Bătrân (23-79 d.Hr.) care a scris intensiv despre beneficiile sale pentru sănătate.
Ulterior, faimosul naturalist francez, Georges-Louis Leclerc (1707-1788), menționează beneficiile Laptelui de Magarita în Histoire Naturelle.
In secolul XX-lea, conform Bullettin de l'Acad̩mie de M̩dicine din 1882, medicul Parrot de la Spitalului de copii Enfants Assist̬s, din Franta, hraneste bebelusii si copiii orfani exclusiv cu acest lapte.
Cleopatra, regina Egiptului si imparatesele romane se imbaiau in Lapte de Magarita pentru a-si mentine pielea catifelata.
Laptele de magarita este un aliment- medicament scump si relativ rar, deoarece cantitatea de lapte pe care o poate produce o magarita este mica, intre 0,5 si 1,5 litri, nu mai mai mult de 6-7 luni pe an, iarna , si doar daca puiul recent nascut se afla inca langa mama. In Europa magaritele sunt crescute in ferme individuale mici.
Datele stiintifice ne releva faptul ca Laptele de Magarita este cel mai apropiat de laptele matern. Din acest motiv are un efect pozitiv asupra sanatii umane si ne poate ajuta in lupta organismului cu unele infectii.

Poate ajuta in afectiunile pulmonare si respiratorii, cea mai cunoscuta amelirare fiind la tusea convulsiva, numita in popor tusea magareasca.
Poate ajuta impotriva stafilococilor si a listeriozei, avand beneficii pozitive chiar si impotriva cancerului pulmonar.
Regenereaza flora intestinala si ajuta la apararea imunitatii prin continutul sa bogat in minerale, oligoelemente si imunoglobulina.
Continutul bogat in acizi, Omega 3 si 6 ajuta si in lupta cu colesterolul.
Este o sursa naturala de Calciu pentru copiii si femeile aflate la menopauza.

Tablete adulti : 1 capsula de 3 ori pe zi

Detalii produs
NM9537
Produse asemănătoare
30,09 lei (inclusiv TVA)
Creșterea rezistenței organismului la infecții; Stimularea capacității de autoapărare a organismului; (Ca adjuvant în) Perioadele solicitante din punct de vedere fizic și psihic; Stări de anemie, astenie,...
25,03 lei (inclusiv TVA)
Recomandat in boli și simptome de natură infecțioasă (gripă, răceală,amigdalită, faringită, laringită, stomatită, parodontoză, bronșită, traheită, gingivită, dureri de gât, febră, etc.); Convalescență; Imunitate...
26,12 lei (inclusiv TVA)
Boli și simptome respiratorii în care este implicată și tusea (răceală, gripe, viroze respiratorii, traheite, bronșite, traheo-bronșite, laringofaringite, pneumonie, tuse convulsivă, tuberculoză, BPOC...

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare