Jarro-Dophilus + Fos (Probiotice) 100cps JARROW FORMULAS

Brand:
TVA 9 %
Cod produs:
NM11742

Sinbiotic, asociere de bacterii benefice si fibre, cu rol principal in echilibrarea florei organismului.

Preț: 113,25 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

Conform specificatiei de calitate, producatorul garanteaza stabilitatea produsului (viabilitatea tulpinilor de probiotice), la temperatura ambientala, 48-72 de ore.

Avantaje:

-contine 3.4 miliarde de bacterii benefice, pentru o repopulare optima a florei microbiene;

-contine 6 tulpini patentate, 4 Lactobacillus si 2 Bifidobacterium, pentru actiune eficienta pe cat mai multe tipuri de agenti cu efect daunator;

-adaos de fibre solubile, pentru potentarea efectelor bacteriilor benefice si pentru actiune eficienta inclusiv la nivelul colonului.

Efecte si beneficii:

Despre bacterii benefice si fibre

Bacteriile benefice sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii. Bacteriile benefice actioneaza in cavitatea bucala, tubul digestiv, caile respiratorii si in sistemul uro-genital.

FOS sunt fibre solubile care sustin actiunea bacteriilor benefice. Efectul principal al acestor microorganisme benefice are loc la nivelul intestinului subtire, iar al fibrelor solubile la nivelul intestinului gros, unde stimuleaza multiplicarea bacteriilor benefice Bifidobacterium.

Prin combinarea bacteriilor benefice cu fibrele solubile rezulta un produs sinbiotic. Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte cinci tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc. Din anul 1934 Institutul Rosell, lider in domeniul cercetarii si tehnologiei de producere a bacteriilor benefice, studiaza, dezvolta, produce si comercializeaza tulpini sigure pentru uzul uman.

Tulpinile Lactobacillus rhamnosus R0011, Lactobacillus casei R0256/R0215, Lactobacillus plantarum R0202/R1012, Lactobacillus acidophilus R0052, Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga), Bifidobacterium breve R0070 sunt patentate si protejate ca marca inregistrata de Institutul Pasteur din Paris.

Beneficiile si siguranta administrarii celor 6 tulpini selectate au fost dovedite prin studii clinice in vitro si in vivo. Prin actiunea sinergica a acestor 6 tulpini cu spectre diferite de actiune se asigura eficienta maxima a produselor.

Proprietati:

• reactivarea a peste 90% din bacteriile benefice intre 20 si 90 minute dupa administrare

• rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide

• rezistenta la actiunea antibioticelor

• actiune antagonista asupra agentilor cu efect daunator:

- inhiba competitiv aceiasi nutrienti si aceiasi receptori de pe mucoasa intestinala

- ajuta la scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)

- ajuta la producerea de peroxid de hidrogen (H2O2)(peroxidul reduce aderarea bacteriilor daunatoare la peretele intestinal) si substante naturale cu actiune impotriva microorganismelor - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin etc.)

FOS (Fructo-oligozaharide)(fibre solubile) pot actiona prin:

• potentarea actiunii bacteriilor benefice, cresterea nivelului de Bifidobacterium longum

• reglarea echilibrului acido-bazic

• reducerea acumularilor de toxine

• accelarea descompunerii alimentelor ingerate, facandu-le asimilabile

• reducerea nivelului de endotoxine, care declanseaza dezechilibre imunitare

• echilibrarea si refacerea florei microbiene intestinale afectata de antibiotice si chimioterapie

• reducerea manifestarilor si recurentei manifestarilor neplacute de la nivel digestiv, uro-genital, pulmonar, cutanat

• mentinerea sanatatii cavitatii bucale prin reducerea microorganismelor specifice

• reglarea tranzitului intestinal in reactii alergice digestive, constipatie, diaree si reducerea manifestarilor acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva)

• stimularea enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza, lactaza)

• scaderea permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei E (IgE) implicata in cresterea nivelului histaminei

• mentinerea integritatii mucoasei intestinale si reducerea ulceratiilor

• reglarea actiunii citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale

• modularea imunitatii specifice si nespecifice: reducerea endotoxinellor care declanseaza reactii imune, stimularea proliferarii globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), stimuleaza secretia imunoglobulinei A (IgA)

• sinteza vitaminelor din complexul B si a vitaminei K

Compozitie per 1 capsula:

-Amestec patentat de 6 tulpini de bacterii benefice

-Lactobacillus rhamnosus R0011

-Lactobacillus casei R0215

-Bifidobacterium lactis BI-04

-Lactobacillus acidophilus La-14

-Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga)

-Lactobacillus plantarum R1012 -FOS - Inulina 210 mg (fructo-oligozaharide)(fibre solubile)

Alte ingrediente: maltodextrină (agent deîngroșare), amidon din Tapioca (agent de îngroșate), stearat de magneziu (sursă vegetală)(agentantiaglomerant), vitamina C(antioxidant), fosfat de calciu (agent de încărcare), gelatină (capsulă).

Contine: soia (urme).

Nu contine: grâu, gluten, lactate, ou, pește/crustacee, nuci/alune.

Mod de administrare:

Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Pentru copii capsulele pot fi desfacute, iar continutul amestecat cu apa, suc natural de fucte la temperatura camerei sau mancare.

A se pastra la frigider. Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului. Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Tara de origine: SUA.

Detalii produs
NM11742

Fișă produs

Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
Digestie & Metabolism
Imunitate
Răceala & Gripă
Sistem respirator
Produse asemănătoare

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare