Imunitate cu 7 Ciuperci (F163) 63cps FARES

Brand:
TVA 9 %
Cod produs:
NM1036

Pentru o imunitate bună a organismului menţineţi un program de viaţă cât mai ordonat, cu somn la ore potrivite, realizaţi zilnic exerciţii fizice, ieşiţi în natură cât mai des posibil.

Preț: 29,25 lei (inclusiv TVA) Preț vechi: 39,00 lei Economisești 9,75 lei
Promoție valabilă până la 15.02.2022 în limita stocului disponibil. Vezi toate promoțiile
Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

frunza

Ciupercile medicinale sunt folosite tradiţional în China pentru proprietăţile lor imunomodulatoare, adaptogene şi antioxidante.


Reishi
cunoscută la noi ca și Ganoderma, conţine aproximativ 400 de compuşi bioactivi diferiţi, care îi conferă numeroase efecte: imunomodulator, protector faţă de radiaţii, protector hepatic şi renal, antioxidant, adaptogen. Studiile au evidenţiat că prin conţinutul de ß-glucani, Ganoderma stimulează activitatea celulelor sistemului imunitar, crește producția de interferon şi susţine procesele naturale de apărare ale organismului față de microorganismele potenţial patogene.

Shiitake este un excelent aliment folosit pe scară largă în Japonia, dar şi o ciupercă utilă pentru sănătate, prin stimularea sistemului imunitar şi tonifierea organismului. Conţine lentinan, un tip specific de polizaharide, cunoscute ca beta-D-glucani, care au demonstrat în studii clinice activitate imunomodulatoare, antioxidantă, hepatoprotectoare și de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene.

Maitake este cunoscută mai ales pentru proprietăţile sale imunostimulatoare şi antioxidante, conferite de nivelul ridicat de beta-glucani.

Enokitake este o ciupercă comestibilă, intens cultivată în Asia, apreciată atât pentru gustul său, cât și pentru beneficiile aduse sănătății. Cercetările științifice au descoperit în compoziția sa lectine și beta-D-glucani, substanțe care îi conferă importante proprietăți antioxidante, hepatoprotectoare și de susținere a proceselor naturale de apărare ale organismului față de microorganismele potenţial patogene.

Tremella fusciformis este o specie de ciupercă comestibilă foarte populară în bucătăria chineză, numită și ”ciuperca de zăpadă”. Prin acțiunea polizaharidelor, principalii săi constituenți bioactivi, această ciupercă activează sistemul imunitar prin stimularea formării de limfocite (globule albe), protejează ficatul, favorizează reducerea colesterolului și are efect antioxidant.

Polyporus umbellatus este o ciupercă răspândită în special în America de Nord, fiind mai rar întâlnită în Europa și Asia. Ciuperca conține polizaharide care contribuie la stimularea activității imunitare a organismului și la protejarea celulelor împotriva radicalilor liberi prin efectul antioxidant, precum și ergosterol, care îi conferă acțiune protectoare asupra rinichilor.

Ghebele de miere, cunoscute și ca ”ghebe tomnatice”, sunt o specie de ciuperci comestibile și foarte gustoase. Studiile științifice au demonstrat prezența în compoziția lor a polizaharidelor cu activitate imunostimulatoare.


INGREDIENTE/CAPSULĂ:

• extract uscat 10:1 de Reishi (Ganoderma tsugae) standardizat în min. 30% polizaharide 96 mg;

• extract uscat de Shiitake (Lentinula edodes) standardizat în min. 30% polizaharide 96 mg;

• extract uscat 10:1 de Maitake (Grifola frondosa) standardizat în min. 30% polizaharide 96 mg;

• Enokitake (Flammulina velutipes) 48 mg;

• Tremella fuciformis  48 mg;

• extract uscat de Polyporus umbellatus standardizat în min. 30% polizaharide  48 mg;

• Ghebe de miere (Armillaria mellea) 48 mg.


BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

• conferă o bună imunitate;

• susţine procesele de apărare ale organismului faţă de microorganismele potenţial patogene;

• stimulează producerea de interferon în organism;

• adaptogen, tonic general, susţine adaptarea organismului la stres, suprasolicitare fizică şi psihică;

• ajutor în stări de oboseală persistentă, convalescenţă;

• protector hepatic şi renal;

• protejează faţă de radiaţii;

• reduce efectele negative ale chimioterapiei;

• antioxidant.


ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.


SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.


EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Utilizarea concomitentă cu anticoagulante timp îndelungat poate creşte riscul de sângerare, datorită prelungirii timpului de coagulare. Acest produs nu se administrează timp de o lună după vaccinare.


MOD DE UTILIZARE:

• Copii 10-14 ani: câte 2 capsule pe zi, la o oră după masă.

• Copii de peste peste 14 ani şi adulţi: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă.

Ultima administare să nu fie mai târziu de ora 18. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata curei este de 3-6 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.


ASOCIERI RECOMANDATE:

• pentru creşterea imunităţii recomandăm asocierea acestui produs cu comprimate masticabile Echinacea cu propolis – F170, Vitamina C naturală – F164, sau ceai Imunitate.


SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:

Pentru o imunitate optimă recomandăm un regim alimentar bogat în vitamine (B6, B12, C, E, beta-caroten) şi minerale (fier, zinc) care stimulează mecanismele de apărare ale organismului. Acestea se regăsesc în fructele proaspete (citrice, cătină, mere, fructe de pădure, kiwi, căpşuni, caise), în legumele de culoare roşie, portocalie, galbenă şi verde (morcovi, tomate, ardei, dovleac, broccoli, spanac, porumb, ceapă roşie, usturoi etc.) consumate crude, sau preparate cât mai uşor (fierte în abur, coapte), cereale integrale, ciuperci, seminţe şi oleaginoase neprăjite, uleiuri vegetale presate la rece, iaurt şi chefir (conţin lactobacili care ajută refacerea florei intestinale şi a imunităţii), produse apicole (polen, propolis, păstură, lăptişor de matcă).

Reduceţi consumul de alimente rafinate care sărăcesc organismul de săruri minerale şi vitamine, alimente procesate şi conservate, dulciuri şi produse de patiserie, zahăr alb (se înlocuieşte cu miere, sau zahăr brun), îndulcitori artificiali, consumul de băuturi carbogazoase, alcool, tutun, cafea. 

Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Nr. 10768/10.01.2017

Detalii produs
NM1036

Fișă produs

Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
Antiinflamator
Imunitate
Răceala & Gripă
Scăderea colesterolului
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
7,96 lei (inclusiv TVA)
Favorizează scăderea febrei. Hapciu Sudorific conține aspirină vegetală din scoarță de salcie. În compoziția ceaiului se găsește și ghimbir, un condiment care ajută la reducerea temperaturii corporale prin transpirație.
Produse asemănătoare

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare