Faina Amarant 500gr Herbavit
Poate fi folosita în diferite produse de panificaţie ori patiserie sau se poate utiliza pentru paine.
frunza
În amarant se regăseşte un aminoacid esenţial, lizina, care are un rol important în arderea grăsimilor, creşte rezistenţa, are un efect benefic asupra metabolismului şi inhibă procesul de îmbătrânire. Este potrivit pentru persoanele care urmeazâ diferite diete de ecx. paleolitică, diete pentru vegetarieni, vegani, pentru cei care ţin dietă de carbohidraţi.
Gramaj: 500g.
Ingrediente: făina de amarant este obţinută prin măcinarea boabelor de amarant.
Amarantul (stirul) este bogat in:
• vitamine;
• minerale;
• aminoacizi esentiali;
• fibre.
Mod de preparare:
• La aluatul pentru pâine se înlocuieşte 15-20% din făina de grâu.
• În biscuiţi, prăjituri, clătite, paste sau pane se înlocuieşte făina în proporţie de 50-100%.
Poate contine urme de migdale, alune, arahide, nuci, seminte de susan.
Fișă produs
- Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
- Sistem osteoarticular & Muscular
Lasă un review