CUM PLĂTESC

Produsele prezentate și comercializate în cadrul magazinului online sunt noi, sigilate în ambalajul original al producătorului. Livrarea produselor se face însoțind documentele legale în vigoare (factura fiscală și orice alte documente legale necesare livrării), dacă clientul a comunicat că dorește expedierea fizică a acestora, în caz contrar factura fiscală va fi disponibilă în secțiunea de cont client din site, sau comunicată prin email către client, în baza datelor de contact furnizate.

Documentul fiscal de plată este chitanța ramburs de la curier, chitanță care este emisă pe numele dvs. și pe care se specifică plata pentru firma noastră, Gonzalex Vending Machines SRL. Nu se emite bon fiscal, conform Codului Fiscal, bonul fiscal se emite doar pentru plata cash direct între părți, nu și în cazul trimiterilor prin corespondență când o terță parte este implicată, respectiv firma de curierat care încasează banii.

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor Termenilor de utilizare și în limita stocului de produse disponibil. Ne rezervăm dreptul printr-o notificare în prealabil de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă, nu există stoc la furnizor pentru acesta sau produsul a fost retras de la comercializare. Prețurile afișate în site sunt prețuri finale în RON, ce conțin TVA. Prețurile afișate nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres altceva. În cazul în care, dintr-o eroare umană sau tehnică, prețurile afișate sunt incorecte, se consideră ca preț final prețul pentru care clientul și-a dat acordul.

www.NaturMIX.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca Clientul să poată pretinde daune pentru următoarele situații:

  • neprocesarea tranzacției online; neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului sau a tranzacției;
  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
  • activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.NaturMIX.ro / partenerilor;
  • cel puțin 2 (două) livrări consecutiv eșuate sau refuzate;
  • alte motive obiective, de exemplu: fără a se limita la situația în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Produsele comandate pot fi achitate integral, anterior livrării, prin plata cu card sau prin transfer bancar cu comunicarea efectuării plății către noi, sau ramburs către curier în momentul livrării coletului. Ne rezervăm dreptul, prin comunicarea în prealabil în pagina de produs sau checkout, ca pentru anumite produse și/sau în anumite situații (produse speciale, cantități mari de produse, comenzi cu valoare mare, conturi neconfirmate sau suspecte etc.), să solicităm plata produselor în avans. În cazul plății prin transfer bancar, livrarea produselor va fi efectuată numai după încasarea sumei aferente în contul bancar comunicat.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru orașele aflate în aria de acoperire a serviciului de curierat. Kilometrii în afara ariei de acoperire a serviciului de curierat se taxează suplimentar. În situații de forță majoră (incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești), ne rezervăm dreptul de a întârzia sau anula livrările. În cazul produselor ce beneficiază de garanție, acordarea acesteia se face conform Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, actualizată.

În cadrul site-ului aveți posibilitatea de plată prin următoarele metode:

  • Plata ramburs la primirea coletului;

ramburs.PNG

Contravaloarea comenzii va fi înmânată curierului în momentul primirii coletului. Veți primi de la acesta o chitanță. NaturMIX colaborează cu două firme de curierat, FAN Courier și Nemo Express. În funcție de adresa dvs. de livrare sau alegerea făcută de către dvs. în site pentru curierul dorit, coletul va fi adus de către una din cele două firme.

  • Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/ Maestro/ Mastercard);

metode-de-plata.PNG

Puteți efectua plata online cu cardul dumneavoastră, in condiții de siguranță totală prin procesatorul de plăți online EuPlătesc. Cardurile acceptate pentru efectuarea plății sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD și MAESTRO. Atunci când selectați această metodă de plată, la apăsarea butonului “Plasează comanda”, veți fi redirecționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți unde trebuie să introduceți datele cardului dumneavoastră. Deoarece datele dumneavoastră personale sunt confidențiale, acestea sunt criptate și vor fi procesate direct de către banca emitentă a cardului și nu sunt disponibile echipei NaturMIX sau oricăror altor persoane neautorizate.

  • Transfer bancar.

transfer_bancar.PNG

În cazul plății prin transfer bancar, livrarea produselor va fi efectuată numai după încasarea sumei aferente în contul bancar comunicat. Atunci când optați pentru această metodă de plată, veți primi toate documentele necesare efectuării plății (factură cu cont necesar depunere, suma totală, datele firmei, sumarul comenzii).

Dacă întâmpinați probleme cu selectarea sau procesarea metodei de plată dorite, nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin email.

Vă mulțumim!

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare