Cărbune Activ 60cps Dvr Pharm

TVA 9 %
Cod produs:
NM473

Contribuie la menținerea unui pH normal la nivelul stomacului. Contribuie la funcționarea normala a intestinelor și la procesele normale de excreție a toxinelor și a deseurilor din organism.

Preț: 46,05 lei (inclusiv TVA)

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

frunza

Cărbune activ este cărbunele obținut prin incălzirea la temperaturi mari, în mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei rețele de micropori. Diferența este că după această ardere, urmează un proces de activare. În cadrul acestui proces cărbunele este supus la un tratament cu substanțe care-i desfundă porii, mărindu-i astfel eficiența de 6-10 ori. Rezultă un produs cu o capacitate mult mai bună de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substanțe toxice din tubul digestiv.


Are rol benefic în: balonare, sindromul colonului iritabil diaree, toxiinfecții alimentare, colită, colită ulcerativă intoxicații cu alcool Cărbunele activ are avantajul de a putea fi folosit în cantităţi mult mai mici decât cărbunele medicinal obișnuit, având însă efecte mai puternice.


Ingrediente cărbune activ: Cărbune vegetal activat (Carbo ligni), pulbere: 300mg; capsulă de gelatină.


Mod de administrare: 6-8 capsule pe zi.


Acțiuni: contribuie la menținerea unui ph normal la nivelul stomacului. Contribuie la funcționarea normală a intestinelor și la procesele normale de excreție a toxinelor și a deșeurilor din organism.


Prezentare: Flacon cu 60 capsule

Detalii produs
NM473

Fișă produs

Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
Digestie & Metabolism
Review-uri
Fără comentarii

Lasă un review

  • Calitate:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
8,66 lei (inclusiv TVA)
Conține un amestec omogen în proporții variabile din următoarele părți de plante: fructe de armurariu, frunze de ceai verde, fructe de anason, frunze de echinacea, iarbă de trei frați pătați, iarbă de merișor, flori...
46,05 lei (inclusiv TVA)
Contribuie la reducerea flatulenței după consumul de alimente, susține funcționarea normală a sistemului digestiv, contribuie la reglarea colesterolului seric și la menținerea tranzitului intestinal normal, ajută la...
Produse asemănătoare

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare