Categorii blog
Căutare în blog
Ultimele comentarii
Fără comentarii

Humus cremos

Postat pe01.11.2021

Ingrediente:

Mod de preparare:

  • Dacă veți folosi năutul uscat, trebuie pus la înmuiat în apă pentru 12 ore, apoi se fierbe în apă cu o linguriță de bicarbonat de sodiu, fără sare, timp de 30-40 minute
  • Daca folosești năut la conservă, se scurge bine și se spală sub jet de apa rece
  • Adaugă năutul fiert, împreună cu restul ingredientelor în vasul blenderului și mixează până la omogenizare
  • Dacă pasta obținută este prea solidă, mai poți adăuga puțin iaurt pentru a obține consistența dorită

Se servește cu boia afumată, alături de lipie sau un platou mare de legume.

Spor la gătit!

Reteta recomandata de Nutritionist-Dietetician Bianca Iordan 

Produse recomandate
15,47 lei (inclusiv TVA)
Năutul, cunoscut și sub denumirea de fasole Garbanzo sau fasole egipteană, a început să fie cultivat în jurul anului 3.000 I.Hr. De-a lungul timpului, a fost un aliment preferat de egipteni, greci și romani.
Lasă un comentariu
Lasă un răspuns
Te rugăm autentifică-te pentru a posta un comentariu.

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare