Bio-Caroten+E 30cps Pharma Nord

TVA 9 %
Cod produs:
NM9411

Beta-carotenul este o carotenoidă. El aparține unui grup de coloranți vegetali galbeni-roșii și este cel care dă morcovilor culoarea portocalie.

Preț: 31,85 lei (inclusiv TVA) Preț vechi: 34,25 lei Economisești 2,40 lei
Stoc epuizat
Anunță-mă când este disponibil

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

Beta-carotenul este și o pro-vitamină și poate fi convertit în vitamina A atunci când organismul are nevoie. În anumite zone de pe glob, beta-carotenul este singura sursă de vitamina A a locuitorilor.

Vitamina A contribuie și la procesul de diferențiere celulară din organism și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Beta-carotenul și vitamina A

Beta-carotenul este o sursă vegetală de vitamina A. Beta-carotenul este o substanță liposolubilă și are nevoie de prezența grăsimilor pentru a putea fi absorbit în organism. Când beta-carotenul este convertit în vitamina A, aceasta contribuie la menținerea sănătății pielii și a membranelor mucoase.

Vitamina A este implicată și în procesul de diferențiere celulară din organism, în funcționarea normală a sistemului imunitar și în menținerea vederii normale.

Ingestia alimentelor și a suplimentelor alimentare care conțin o cantitate mare de beta-caroten (30 mg sau mai mult) poate duce la colorarea pielii într-o nuanță ușor portocalie care este rezultatul acumulării (inofensive) a beta-carotenului sub piele, în special în zona mâinilor și picioarelor. Această colorație dispare în momentul în care se reduce doza de beta-caroten ingerată.

Betacarotenul și fumătorii

Toate suplimentele alimentare care conțin beta-caroten trebuie administrate cu precauție la fumători, deoarece cercetările au evidențiat că doze mari de beta-caroten administrare fumătorilor înrăiți sunt asociate cu o creștere a riscului de cancer la plămâni.

Nu există nicio evidență a efectelor negative ale beta-carotenului atunci când acesta este administrat nefumătorilor.

Mai mult, nu trebuie să ne fie teamă că obținem prea multă vitamina A din beta-caroten, deoarece organismul nostru nu mai convertește vitamina A din beta-caroten atunci când depozitele de vitamina A din corp sunt saturate.

Surse de beta-caroten
Beta-carotenul se găsește în diferite alimente, cele mai bune surse fiind:

- legume verzi
- brocoli
- morcovi
- ardei gras roșu
- dovlecel
- caise

Conținutul de beta-caroten din legume poate varia foarte mult, în funcție de o serie de factori precum: solul în care au fost cultivate legumele, fertilizatorii, vântul, condițiile meteo și tratamentele la care a fost supusă recolta.

Beta-carotenul și bronzarea

Probabil vă întrebați deja cum poate un supliment alimentar să ne ajute să ne bronzăm mai repede? Poate fi vorba despre un accelerator al bronzării? Nu. Este mult mai simplu. Beta-carotenul, care este ingredientul principal din Bio-Caroten + E, este responsabil pentru efectul de bronzare asemănător celui obținut prin ingestia unor cantități mari de morcovi.

Corpul convertește beta-carotenul în vitamina A, dar numai în cantitățile de care are nevoie. Excesul de beta-caroten se acumulează în piele dându-i acesteia un aspect galben-portocaliu asemănător bronzului. În acest fel pielea este pregătită pentru bronzare, iar acest proces nu este periculos.

Probabil cunoașteți persoane care consumă cantități mari de morcovi cărora li se întâmplă același lucru iar în final culoarea galben-portocalie a pielii se estompează.


Protecție pentru piele

Bio-Caroten + E are un efect benefic pentru piele.

  • Vitamina E protejează ADN-ul celulei împotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi. Expunerea la soare produce o cantitate mare de radicali liberi care pot deteriora celulele pielii.
  • Mai mult, beta-carotenul este convertit în vitamina A care contribuie la menținerea sănătății pielii.


Un bronz de durată

După ce am obținut un bronz frumos, tot ce ne dorim este să îl păstrăm pe o perioadă de timp cât mai îndelungată. Bio-Caroten + E poate să ne ajute în acest sens.

Tot ce trebuie să facem este să continuăm administrarea suplimentului și astfel să furnizăm organismului o cantitate constantă de beta-caroten. Strălucirea aurie a pielii obținută prin administrarea acestui supliment va face foarte greu de observat dispariția graduală a bronzului.

În acest fel, aspectul bronzat al pielii se păstrează o perioadă îndelungată. Acesta este secretul natural și convenabil al unui bronz frumos și sănătos, un secret care începe să fie din ce în ce mai cunoscut în rândul consumatorilor.


Frumusețe din interior

Bio-Caroten + E a fost realizat pornind de la principiul că frumusețea provine din interior. Astfel, în mod natural, o alimentație sănătoasă furnizează pielii toți nutrienții de care aceasta are nevoie pentru a funcționa în mod eficient. Bio-Caroten+E este o formulă care conține beta caroten și vitamina E naturale și este eficientă deoarece:

  • contribuie la meținerea sănătății pielii
  • protejează împotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi
  • accentuează strălucirea naturală a pielii

Totuși, atunci când ne expunem la soare în special la ora prânzului, este nevoie să aplicăm pe piele o cremă cu protectie solară. Trebuie să folosim factorul de protecție solară (SPF) care este adecvat tipului nostru de piele și să oprim expunerea la soare în momentul în care pielea începe să se înroșească.

Pielea bronzată arată grozav, dar trebuie să ne expunem la soare în mod responsabil

Detalii produs
NM9411

Fișă produs

Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
Antiinflamator
Antioxidanți naturali
Imunitate
Piele
Regenerare & tonifiere
Îngrijirea ochilor
Review-uri
Fără comentarii

Lasă un review

  • Calitate:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Produse asemănătoare

Cont

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare