AUR DERM CREMA ARNICA 50ml LAUR MED

TVA 19 %
Cod produs:
NM2006

Crema pentru masaj cu arnică și rășînă de conifere cu proprietăți antiinflamatoare, antimicrobiene, tonifiant cutanat, stimulator pentru circulația periferică.

Preț: 19,16 lei (inclusiv TVA)

Vrei să comanzi telefonic? Sună aici 0738 574 830
Cost livrare: 15 lei. LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 90 lei. Comandă minimă: 20 lei.
Descriere

Crema pentru masaj cu arnica si rasina de conifere cu proprietati antiinflamatoare, antimicrobiene, tonifiant cutanat, stimulator pentru circulatia periferica.


Adjuvant in tulburari circulatorii, varice, flebita, ulcer varicos aton, contuzii, hematoame, traumatisme, reumatism.


Ingrediente:

Extract hidroalcoolic de arnica, urzica, extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine, vaselina alba, apa distilata, lanolina, propilenglicol.


Mod de utilizare:

Aplicatii locale de 2 ori pe zi pe locul afectat, toaletat in prealabil, printr-un masaj usor. In cazul varicelor vizibile, flebita, ulcer varicos aton, contuzii, hematoame, leziuni cutanate, nevralgii, dureri reumatismale.

Pentru tratarea varicelor: masati usor odata sau de doua ori pe zi de la talpa piciorului in sus spre inima.

Produsul este recomandat ca ADJUVANT in tulburari circulatorii, flebite, ulcer varicos aton, contuzii, hematoarne, leziuni cutanate, varice.

 

Potenteaza actiunea altor medicamente – in acest sens consultati medicul dumneavoastra.

 

Actiune: emolienta, protectoare, hidratanta datorita capacitatii  de a lega apa. Lanolina este absorbita de catre stratul cornos al pielii unde impiedica pierderile excesiva de apa, refacand tot odata finetea si elasticitatea pielii, in special a pielii uscate si lezionate.

 

Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsuiui finit proprietati antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica, vasoconstructoare, reconfortanta, tonifiante vasculare si tisulara, de formare a tesutului de granulatie, vulnerara, hraneste epiderma, o purifica.

Detalii produs
NM2006

Fișă produs

Tags suplimente (AFECȚIUNI & REMEDII):
Antiinflamator
Regenerare & tonifiere
Reumatologic
Somn ușor
Produse asemănătoare
28,20 lei (inclusiv TVA)
Virtutile culinare si terapeutice ale ghimbirului sunt cunoscute de mult timp. Uleiul esential obtinut prin distilarea rizomilor este utilizat in aromaterapie datorita actiunii aperitive si revigorante, in parfumerie...

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare